dijous, 17 de maig del 2012

Adéu al Quadern de paper

Última portada del Quadern d'El País en paper
Per petició popular (gracias, Toni) reprenc aquest bloc. La imatge que us oferisc és històrica: és l'última edició en paper del suplement cultural "Quadern" del diari El País, impresa el passat dijous 10 de maig. Com a curiositat, el reportatge que obria eixa dia el Quadern era meu. A partir de hui, el suplement només es podrà llegir per internet. De les causes, no cal que us diga res que no sapiau (deixeu-me hui emprar aquest dialectisme).

La informació serà la mateixa, però les fotos de Jesús Ciscar i la maquetació de Virginia Contreras ja no lluïran com abans, ni serà el mateix l'hàbit de la lectura en la terrassa d'un café. Li he d'agrair a Adolf Beltran que em recuperara (una volta més) com a periodista per a aquest suplement, i tot el seu esforç per mantenir aquest projecte durant anys. Li ho hem d'agrair tots.

La premsa es mor poc a poc. He vist pel feisbuc que un col·laborador del diari s'ofereix per donar classe d'anglés a domicili. Jo sé fer arròs al forn. Encàrregs, ací baix.

3 comentaris:

Vicent Baydal ha dit...

Però el fas amb panses, com a la Safor, o sense panses, l'arròs al forn? :D
Una gran llàstima, la veritat.. Esperem, en tot cas, que l'edició digital puga continuar durant molt de temps més, i amb tu com a col·laboradora!

maguspe ha dit...

Soy de esas antiguas que necesitan tocar el papel y oler la tinta. Me temo que pronto serán objeto de lujo y de museo.

Pero lo que más me duele es ver a buenas periodistas desaprovechadas, mientras triunfan los inútiles mercenarios.
Así nos va en este país que se escapa por el desagüe.
Ah, y no dejes el blog. Reitero.

Jesus Eduard Alonso i López ha dit...

Xè, m'alegra que també tingues un 'blog'. Els blocs són o esdevindran una mena de memòries personals... però on s'allotgen?