dijous, 3 de desembre del 2015

Madrid i la COP21 (post concentrat)

Un fort anticicló afecta la península durant molts dies. Madrid es desperta emboirada d' NO2. Quina barbaritat de pol·lució! Calen totes les mesures per evitar-ho! Restringim el trànsit i la velocitat màxima, que això és mal per a les persones!

Corre el vent. O plou. L'aire circula bona cosa per la meseta, d'Oest a Est, de dalt a baix, i cap amunt de nou. L'emissió contaminant és la mateixa, però ja no és un problema. Circulen ustedes! Que el NO2 ya no se ve y corre de aquí para allá, y a saber a dónde va a parar, que la atmósfera es muy grande y eso. Circulen, circulen!

Madrid sota la contaminació. Foto de La Vanguardia
Preparació: disolgueu este post concentrat en un perol ple de paraules. Calfeu a foc lent lligant-ho tot amb bona sintaxi. Afegiu un pessiguet de COP21 (Cimera del Clima de París) i un altre de Kioto, i un bon grapat de Crèdits de Carboni que us hagen sobrat de l'any passat (si no us en queden, els podeu comprar a molt bon preu en el mercat). Remeneu fins obtindre una pasta ben fina i reivindicativa i aboqueu-la en dos pàgines d'un periòdic, que a mi ja em fa gossera.

(Podeu substituir Madrid per qualsevol altre ingredient geogràfic. No afecta al resultat).