dimecres, 25 d’abril del 2012

La vida és una broma?

De què es riu Ana Mato?
Atés el panorama que tenim i ens espera, podem fer tres coses:

a) Posar-nos a plorar i esperar en el llit l'extinció de l'espècie humana
b) Eixir al carrer
c) Riure i resistir

Amb la primera opció tenim les de perdre, amb el perill afegit de morir sense vore la fi del món si ens ataca abans el bacil de Koch gràcies a la nova modificació de la llei sanitària anunciada per Ana Mato (cognom molt encertat per a aquesta ministra de Sanitat).

La segona opció no està malament, perquè el Govern no ha dit res de retallar l'assitència mèdica ni el menjar en les presons. No cal trencar res, només oferir resistència passiva i deixar que ens graven i penjen el vídeo per internet. No en faltaran, de delators, que ens acusen falsament.

La tercera és la més sàbia però la més difícil i subversiva, perquè és un desafiament. Si la vida és una broma, posent-nos al seu nivell, a vore qui aguanta més, la vida o nosaltres. És qüestió de proposar-se-ho, i, a més, hi ha gent filantròpica que ens ajuda, com l'equip de Rokambol News, grans benefactors de la humanitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els opcions "b" i "c" no son incompatibles. Jo aposte per la "b", que crec incompleta. Deuria ser "Eixir al carrer...i quedar-se".